Uppdatera programdatabaser

Kaspersky-programmet laddar ned uppdateringar från Kasperskys uppdateringsservrar, som är HTTPS-servrar där programuppdateringar görs tillgängliga.

Obs! Det krävs en internetanslutning för att ladda ner uppdateringar från uppdateringsservrarna.

Kaspersky-programmet kontrollerar som standard regelbundet om det finns några uppdateringar på Kasperskys uppdateringsservrar. Om det finns nya uppdateringar på någon av uppdateringsservrarna laddar programmet ned dem i bakgrunden för att därefter installera dem på din dator.

Starta en uppdatering av programmet

Du kan köra en uppdatering av programmet på My Kaspersky. För mer information om uppdatering av programmet på My Kaspersky, se My Kaspersky-hjälpen.

Du kan ändra sättet Kaspersky-programmet uppdaterar programdatabaserna. Som standard kommer programmet uppdatera databaser automatiskt.

Aktivera/avaktivera automatiska nedladdningar av databasuppdateringar för programmet

Du kan visa resultaten av genomförda uppdateringsuppgifter i fönstret Rapporter.

Se även

Databasuppdatering